ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο χρόνος που παραμένει ενεργή η ιστοσελίδα διαφέρει ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει (από 6 μήνες έως 2 έτη). Με την λήξη της περιόδου έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας για όσο εσείς επιθυμείτε (χρέωση 40€/έτος).

Μπορείτε να επιλέξετε η ιστοσελίδα σας να είναι ορατή στον οποιονδήποτε, αρκεί κάποιος να έχει στην κατοχή του το URL της (λ.χ. https://kawedingsites.com). Σε αντίθετη περίπτωση μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικό κωδικό πρόσβασης για όποιον εσείς επιθυμείτε να βλέπει την ιστοσελίδα σας και μόνο.

Η ιστοσελίδα σας λειτουργεί με βάση το πρωτόκολλο SSL και φιλοξενείται σε διακομιστές με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Παράλληλα, κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές υλοποίησης με πλήρως ενημερωμένα εργαλεία.

Αρχικά, επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, του live chat ή και τηλεφωνικά. Από την πλευρά μας, θα σας ζητήσουμε το φωτογραφικό υλικό, τα κείμενα και όλες τις πρόσθετες πληροφορίες που επιθυμείτε να εισάγουμε στην ιστοσελίδα σας. Παράλληλα, σας αποστέλλουμε υπογεγραμμένο έγγραφο εμπιστευτικότητας όπου μας δεσμεύει ότι καμία πληροφορίας σας δε θα χρησιμοποιηθεί από εμάς για άλλους σκοπούς (λ.χ. διαφημίσεις, άλλες ιστοσελίδες γάμου κ.α.). Μετά την προκαταβολή του ποσού ξεκινάμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και την παραδίδουμε εντός του συμφωνηθέντος χρονικού διαστήματος.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας ξεκινάει με την καταβολή του 40% του τελικού ποσού. Το υπόλοιπο 60% καταβάλλεται αμέσως μετά την τελική παράδοση. 

Όλες οι χρεώσεις αναγράφονται στην σελίδα του τιμοκαταλόγου και δεν πληρώνετε τίποτα περισσότερο από το ποσό του πακέτου που έχετε δημιουργήσει και συμφωνήσει εξ αρχής. Οι πρόσθετες χρεώσεις που αναφέρονται είναι προαιρετικές και επιλέγονται από εσάς μόνο εφόσον επιθυμείτε επιπλέον υπηρεσίες.

Φυσικά! Εάν καμία από τις πρότυπες ιστοσελίδες δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, είμαστε εδώ για να κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όταν η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη, μπορείτε να στείλετε το URL σε όλους τους φίλους σας ή να μας δώσετε τα email τους ώστε να τους ειδοποιήσουμε εμείς. Επιπλέον, ανάλογα το πλάνο που έχετε επιλέξει μπορούμε να στείλουμε και SMS στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ανάλογα το πακέτο σας σας προσφέρουμε την δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακού προσκλητηρίου για το στείλετε σε φίλους, ανεξάρτητα από την ιστοσελίδα σας.